Huisregels

Heeft u vragen of wilt u de locatie een keer bezoeken neem dan contact met ons op om een rondleiding te plannen. Lees hier onze huisregels.

 

Huisregels & toelichting

 • Geef duidelijk aan hoeveel gasten er verwacht worden. In de grote zaal kunnen maximaal 250 gasten ontvangen worden. Grotere gezelschappen zijn niet mogelijk.
 • Onze dagdelen lopen van 9.30 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur. Vanwege organisatorische redenen is het niet mogelijk om families of genodigden eerder te ontvangen. Indien wij, op verzoek van de uitvaartverzorger, eerder onze deuren (moeten) openen van ontvangstruimte of familiekamer wordt hiervoor een toeslag van € 75,00 doorberekend.
 • Bij livemuziek is het mogelijk deze op afspraak en beschikbaarheid te testen, hiervoor dient een aparte afspraak gemaakt te worden. Het kan zijn dat testen net voor de uitvaart, vanwege planning niet tot de mogelijkheden behoort.
 • Tijdens het dagdeel is er een aula medewerker beschikbaar voor de techniek en begeleiding in de aula. De uitvaartverzorger dient zelf de gasten te ontvangen bij de deur/garderobe.
 • De loopkoets wordt beschikbaar gesteld door Aerdehof. De aula medewerker van Aerdehof zal deze laatste gang mee begeleiden. De uitvaartverzorger is samen met de familie verantwoordelijk voor het voortbewegen van de loopkoets en het terugbrengen van de loopkoets. Leg dit families duidelijk uit. Indien de familie de loopkoets niet wil voortbewegen, plannen wij hiervoor een extra medewerker in. Hiervoor geldt een toeslag van € 75,00 euro.
 • Bij gebruik van de loopkoets dient er rekening mee gehouden te worden dat deze op het einde van het dagdeel weer terug moet zijn bij Aerdehof. Dus vóór respectievelijk 13.00 uur en 17.30 uur. Indien u aansluitend aan het dagdeel pas de loopkoets wilt gebruiken (dus gang naar crematorium of begraafplaats om 13.00 of 17.30 uur), wordt geen medewerker van Aerdehof ingezet om deze gang te begeleiden. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het voortbewegen en terugbrengen van loopkoets. Indien gewenst kunt u hiervoor ook een medewerker van Aerdehof voor inzetten, hiervoor zal dan een toeslag worden berekend van € 75,00.
 • Ontvang de familie via de hoofdingang, ook als zij gebruik maken van de familiekamer. Op deze manier kunnen zij de jassen ophangen bij hoofdingang, indien gewenst alvast een kijkje nemen in de aula en vervolgens plaatsnemen in de familiekamer. Verzoek de familie wel om niet te veel door de gangen te lopen.

Ingangen Aerdehof:

Aerdehof heeft drie ingangen die mogelijk gebruikt kunnen worden. Dit is afhankelijk van de activiteit die plaatsvindt:

 • Hoofdentree; dit is de ingang met schuifdeuren.
  • Gebruik; Afscheidsdiensten, Officiële afscheidsbezoeken op basis van beschikbaarheid.
 • Zij-entree; dit is de rode getoogde deur bij het voormalige woonhuis.
  • Gebruik; verzorging met familie, 24-uurskamers.
 • Achter-entree; Dit is de deur bij de poort begraafplaats Familiekamer “Berk”
  • Gebruik; voor intieme afscheidsdiensten, of privé / officiële afscheidsbezoeken op basis van beschikbaarheid.

LET OP:

Bij het plannen van de afspraken zal door de medewerker van Aerdehof duidelijk aangegeven worden waar de families zich mogen melden. Op de locatie zelf zullen wij dit ook visueel maken. Het is van belang dat de uitvaartverzorger de familie duidelijk informeert waar de activiteit plaatsvindt en ook bespreekt welke entree ze moeten nemen.