IMG 20231101 WA0006

Een rondleiding bij Aerdehof

lees verder

 

Op maandagochtend 30 oktober verwelkomden we de enthousiaste leerlingen van Jenaplanschool De Omnibus uit Baarlo voor een speciale rondleiding.

De connectie met Van der Laan uitvaartverzorging begon eerder dit jaar, toen Danee haar opa was overleden. Danee was tijdens de week van het regelen van de uitvaart verdrietig, maar tegelijkertijd ook nieuwsgierig. Ze wilde alles weten. Die interesse bleef en Danee zocht contact met Lobke voor informatie over haar spreekbeurt en voor een rondleiding.

Na een spreekbeurt in de klas, stonden Danee en haar klasgenoten voor de imposante deuren van Aerdehof.

Danee: “Vandaag kregen we met onze klas De Oetkiekers, een rondleiding bij Aerdehof. Hier werden we heel mooi ontvangen met onze naam op het bord. Dit was in het begin best wel spannend. We kregen namelijk uitleg over hoe een uitvaart gaat. Er werd heel veel verteld door Lobke en we konden ook heel veel zien, zoals de aula met een echte kist, de rouwauto, de verzorgkamer, de 24 uurs kamer en de loopkoets. Ook hadden we allemaal heel veel vragen over van alles en nog wat. Stiekem toch wel gek om tussen de kisten door te lopen. Heel bijzonder om dit te mogen doen. Het was heel waardevol! Aerdehof en Lobke in het bijzonder heel erg bedankt!”

𝘝𝘰𝘰𝘳 𝘴𝘤𝘩𝘰𝘭𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘬𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘴𝘨𝘪𝘦𝘳𝘪𝘨 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘦𝘴𝘴𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘣𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘳𝘷𝘢𝘳𝘪𝘯𝘨, 𝘩𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘫𝘶𝘭𝘭𝘪𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘰𝘮. 𝘕𝘦𝘦𝘮 𝘨𝘦𝘳𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘢𝘤𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘰𝘯𝘴 𝘰𝘱 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘰𝘦𝘪𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘳𝘰𝘯𝘥𝘭𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨.