Weg

Nieuws


Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en mogelijkheden bij Aerdehof? Lees hier het laatste nieuws.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Email

 

Uitvaart Venlo Wandelgroep

Rouw & wandelgroep

Met lotgenoten kun je dát delen, wat je met je familie en vrienden soms niet kunt delen. De Rouw- en Wandelgroep van Aerdehof is er voor voor iedereen. Voel je vooral welkom om een keer per maand een wandeling te maken in de prachtige omgeving van de Blerickse Bergen.

Op maandag 31 mei om 10.30 uur staat de volgende wandeling gepland.

Wil je meewandelen of meer informatie? Stuur dan een email naar info@aerdehof.nl

stuur meteen een email
Zipsfotografie2018051119105894

Informatie over uitvaarten en Covid-19

Update 26

Wij volgende de instructies van de betrokken ministeries alsmede de adviezen en protocollen van het RIVM. Daarnaast stemmen wij af met relevante organisaties in de uitvaartbranche.

Voor de afscheidsdiensten met of zonder horeca en afscheidsbezoeken gelden de volgende regels.

Update 26 april

Afscheidsdienst
Voor Aerdehof geldt dat er maximaal 75 personen in de aula aanwezig kunnen zijn.

Hieronder wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

 • Er is rekening gehouden met de mogelijkheid voor huishoudens om bij elkaar te zitten.
 • Er zijn alleen zitplaatsen.
 • Genodigden zullen bij een voorontvangst, afhankelijk van de exacte aantallen, verdeeld worden over de ontvangstruimte, het verwarmde terras en waar nodig de aula.
 • Er kan in overleg gebruik gemaakt worden van de familiekamer, voorafgaand aan een afscheidsdienst. Er mogen maximaal 16 personen in de familiekamer.
 • Bij Aerdehof bieden wij de mogelijkheid om via een livestream een afscheidsdienst bij te wonen. Al dit soort zaken worden vanzelfsprekend in nauw overleg met de nabestaanden geregeld.

Horeca
Voor Aerdehof geldt dat maximaal 50 genodigden mogen blijven voor een koffietafel / samenzijn.
Genodigden zullen, afhankelijk van de exacte aantallen, verdeeld worden over de ontvangstruimte en de aula. Het verwarmde terras kan ook worden gebruikt.

 • Er zijn alleen zitplaatsen.
 • In verband met het naleven van de 1.5 meter afstand wordt ook tijdens het samenzijn iedereen verzocht te gaan zitten. Blijven staan in looppaden of gangen is niet toegestaan.
 • Voor zover mogelijk worden er voor de directe familie tafels per huishouden gereserveerd.
 • De aangeboden horeca arrangementen zijn hier te vinden.
 • Aanwezigen dienen zich te registeren voor eventueel bron- en contactonderzoek.

Afscheidsbezoeken
Bij een algemeen afscheidsbezoek geldt een maximaal aantal van 30 personen.

 • Er zijn alleen zitplaatsen.
 • In verband met het naleven van de 1.5 meter afstand wordt ook tijdens de afscheidsbezoeken iedereen verzocht te gaan zitten. Blijven staan in looppaden of gangen is niet toegestaan.
 • Er mogen maximaal 5 personen tegelijk in de afscheidskamer aanwezig zijn om afscheid te nemen.
 • Aanwezigen dienen zich te registeren voor eventueel bron- en contactonderzoek.

Als er vragen zijn over dit onderwerp, wij zijn bereikbaar op 077-3874646Aerdehof Hospitality van start met Pieter Beurskens

Vanaf 1 oktober a.s. gaat Aerdehof Hospitality van start met Pieter Beurskens aan het roer. Deze tak van Aerdehof staat geheel in het teken van horeca en gastvrijheid in het nieuwe centrum dat aan het einde van 2019 haar deuren opent.

Nabestaande kunnen in Aerdehof straks in alle vrijheid kiezen voor een persoonlijk afscheid. De ruimtes in Aerdehof worden zodanig ingericht dat ze geschikt zijn voor alle typen bijeenkomsten.
De nadruk ligt vooral op het samenzijn onder het genot van een hapje en drankje en het vieren van iemands leven. Met deze ontwikkeling is volop rekening gehouden in de plannen. Een informele en flexibele ontvangstruimte maken het mogelijk om vooraf en achteraf, geheel naar eigen invulling, samen te komen.

English High Tea Set Sp1L30E 3Gx

Alles is mogelijk

De aanwezigheid van een volledig ingerichte keuken en bar onder bezielende leiding van Pieter Beurskens zorgen dat alles mogelijk is op het gebied van horeca.

Pieter Beurskens heeft zijn sporen de afgelopen 25 jaar verdiend als (mede)eigenaar van o.a. Domani en Galerie de Hoeve en start per 1 oktober als onze vaste hospitality partner.

2019 04 Vdlaan Portretten 12

“De tijd is gekomen om nog één keer voor mijn pensioen, iets anders te gaan doen, een nieuwe uitdaging aan te gaan. Toen de kans zich voordeed om samen te gaan werken met Aerdehof, kon ik hem niet laten liggen.”- Pieter Beurskens

Heb je vragen? Mail ons gerust.

E-mail