Weg

Nieuws


Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en mogelijkheden bij Aerdehof? Lees hier het laatste nieuws.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Email

 

Uitvaart Venlo Wandelgroep

Rouw & wandelgroep

Met lotgenoten kun je dát delen, wat je met je familie en vrienden soms niet kunt delen. De Rouw- en Wandelgroep van Aerdehof is er voor voor iedereen. Voel je vooral welkom om een keer per maand een wandeling te maken in de prachtige omgeving van de Blerickse Bergen.

Op maandag 13 december om 10.30 uur staat de volgende wandeling gepland.

Wil je meewandelen of meer informatie? Stuur dan een email naar info@aerdehof.nl

stuur meteen een email
Zipsfotografie2018051119105894

Informatie over uitvaarten en Covid-19

Tijdens de persconferentie van 12 november jl. zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd door de Rijksoverheid. De volgende maatregelen zullen gelden voor Aerdehof t/m 4 december.

Update 19 december 2021

Anderhalve meter afstand | maximum aantal gasten
Om 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen hanteren we vanaf heden onderstaande aantallen in de aula en de ontvangstruimte. We nemen contact op met de uitvaartondernemers van de reeds geplande afscheidsdiensten bij Aerdehof. Zowel in de aula als in de ontvangstruimte heeft iedereen weer een vaste zitplaats.

Aula: 75 personen
Horeca: 75 personen met vaste zitplaats (wand van aula open)
55 personen met vaste zitplaats (wand aula kan gesloten blijven)

Afscheids- en privébezoeken
Een openbaar* afscheidsbezoek is niet meer toegestaan. Het maximaal aantal personen bij een afscheidsbezoek is 50. Daarnaast wordt het maximale aantal personen dat tegelijkertijd in de rouwkamer kan beperkt tot 6 personen, tenzij de ruimte meer personen toe laat op de veilige afstand van 1.5 meter.

Het maximaal aantal personen bij een privébezoek is 10, mits de beschikbare ruimte dit toelaat.

*openbaar aangekodigd, zodat er geen zicht is op maximale aantallen

Mondkapjes
De mondkapjesplicht geldt weer vanaf 13 november. Dit betekent voor de bezoekers en medewerkers van Aerdehof dat ze een mondkapje moeten dragen bij verplaatsing door het pand.

Vanzelfsprekend blijven de basisregels van kracht:

- Blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD
- Was je handen regelmatig
- Schud géén handen
- Hoest en nies in je ellenboog

Als er vragen zijn over dit onderwerp, bel gerust wij zij bereikbaar op 077-3874646
Klik hier voor alle mogelijkheden bij Aerdehof


Aerdehof Hospitality van start met Pieter Beurskens

Vanaf 1 oktober a.s. gaat Aerdehof Hospitality van start met Pieter Beurskens aan het roer. Deze tak van Aerdehof staat geheel in het teken van horeca en gastvrijheid in het nieuwe centrum dat aan het einde van 2019 haar deuren opent.

Nabestaande kunnen in Aerdehof straks in alle vrijheid kiezen voor een persoonlijk afscheid. De ruimtes in Aerdehof worden zodanig ingericht dat ze geschikt zijn voor alle typen bijeenkomsten.
De nadruk ligt vooral op het samenzijn onder het genot van een hapje en drankje en het vieren van iemands leven. Met deze ontwikkeling is volop rekening gehouden in de plannen. Een informele en flexibele ontvangstruimte maken het mogelijk om vooraf en achteraf, geheel naar eigen invulling, samen te komen.

English High Tea Set Sp1L30E 3Gx

Alles is mogelijk

De aanwezigheid van een volledig ingerichte keuken en bar onder bezielende leiding van Pieter Beurskens zorgen dat alles mogelijk is op het gebied van horeca.

Pieter Beurskens heeft zijn sporen de afgelopen 25 jaar verdiend als (mede)eigenaar van o.a. Domani en Galerie de Hoeve en start per 1 oktober als onze vaste hospitality partner.

2019 04 Vdlaan Portretten 12

“De tijd is gekomen om nog één keer voor mijn pensioen, iets anders te gaan doen, een nieuwe uitdaging aan te gaan. Toen de kans zich voordeed om samen te gaan werken met Aerdehof, kon ik hem niet laten liggen.”- Pieter Beurskens

Heb je vragen? Mail ons gerust.

E-mail