Weg

Nieuws


Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en mogelijkheden bij Aerdehof? Lees hier het laatste nieuws.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Email

 

Zipsfotografie2018051119105894

Informatie over uitvaarten en coronavirus

Veranderingen vanaf 1 juli
Vanaf 1 juli mogen er weer meer dan 30 personen aanwezig zijn bij een afscheidsdienst en samenzijn. De 1,5 meter afstand-regel ​blijft gelden en nabestaande met gezondheidsklachten blijven vanzelfsprekend thuis. Hier blijven we in regelgesprekken én bij binnenkomst ook op wijzen.

Aerdehof en Uitvaartverzorging Van der Laan volgen de ontwikkelingen rond het Coronavirus op de voet en geeft op deze website een aantal antwoorden op vragen rondom uitvaarten. Wij volgen de instructies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD op.

Update 1 juli

Afscheidsdienst
Aerdehof en Uitvaartverzorging Van der Laan houden zich aan de dringende adviezen van branchevereniging BGNU en het RIVM.
Voor Aerdehof geldt dat er maximaal 75 personen in de aula aanwezig kunnen zijn.

Hieronder worden uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

  • Er is rekening gehouden met de mogelijkheid voor huishoudens om bij elkaar te zitten.
  • Er zijn alleen zitplaatsen.
  • Er kan helaas geen gebruik worden gemaakt van de garderobe aangezien hier 1.5 meter afstand niet te handhaven is. Excuses voor het ongemak.
  • Er kan in overleg gebruik gemaakt worden van de familiekamer, voorafgaand aan een afscheidsdienst. Er mogen maximaal 6 personen in de familiekamer.
  • Bij Aerdehof bieden wij de mogelijkheid om via een livestream een afscheidsdienst bij te wonen. Al dit soort zaken worden vanzelfsprekend in nauw overleg met de nabestaande geregeld.

Horeca
Voor Aerdehof geldt dat er maximaal 75 personen bij een samenzijn aanwezig kunnen zijn.

  • Er zijn zitplaatsen en staplaatsen mét krukken
  • In verband met het naleven van de 1.5 meter afstand wordt ook tijdens het samenzijn iedereen verzocht te gaan zitten. Blijven staan in looppaden of gangen is niet toegestaan.
  • Voor zover mogelijk worden er voor de directe familie tafels per huishouden gereserveerd.
  • De 75 plaatsen zijn verdeeld over de ruime ontvangstruimte (40 personen) en ons prachtige overdekte terras. Wij kunnen bij extreme weersomstandigheden zorgen dat iedereen naar binnen kan. Maar houdt er rekening mee dat bij het aantal van 75 personen ook het overdekte terras wordt gebruikt.
  • De aangeboden horeca arrangementen zijn hier te vinden.

Als er vragen zijn over dit onderwerp, wij zijn bereikbaar op 077-3874646


Aerdehof Hospitality van start met Pieter Beurskens

Vanaf 1 oktober a.s. gaat Aerdehof Hospitality van start met Pieter Beurskens aan het roer. Deze tak van Aerdehof staat geheel in het teken van horeca en gastvrijheid in het nieuwe centrum dat aan het einde van 2019 haar deuren opent.

Nabestaande kunnen in Aerdehof straks in alle vrijheid kiezen voor een persoonlijk afscheid. De ruimtes in Aerdehof worden zodanig ingericht dat ze geschikt zijn voor alle typen bijeenkomsten.
De nadruk ligt vooral op het samenzijn onder het genot van een hapje en drankje en het vieren van iemands leven. Met deze ontwikkeling is volop rekening gehouden in de plannen. Een informele en flexibele ontvangstruimte maken het mogelijk om vooraf en achteraf, geheel naar eigen invulling, samen te komen.

English High Tea Set Sp1L30E 3Gx

Alles is mogelijk

De aanwezigheid van een volledig ingerichte keuken en bar onder bezielende leiding van Pieter Beurskens zorgen dat alles mogelijk is op het gebied van horeca.

Pieter Beurskens heeft zijn sporen de afgelopen 25 jaar verdiend als (mede)eigenaar van o.a. Domani en Galerie de Hoeve en start per 1 oktober als onze vaste hospitality partner.

2019 04 Vdlaan Portretten 12

“De tijd is gekomen om nog één keer voor mijn pensioen, iets anders te gaan doen, een nieuwe uitdaging aan te gaan. Toen de kans zich voordeed om samen te gaan werken met Aerdehof, kon ik hem niet laten liggen.”- Pieter Beurskens

Heb je vragen? Mail ons gerust.

E-mail