Opname en live meekijken

Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om na een uitvaart, in alle rust de afscheidsdienst nog een keer terug te kijken omdat er video opnames worden gemaakt. Ook bestaat de mogelijkheid, dat nabestaande die niet aanwezig kunnen zijn bij de dienst, live mee kunnen kijken.

Opnames

In de grote zaal kun je een geluids- en/ of beeldopname van het afscheid laten maken. De zaal is hiervoor uitgerust met een beeld- en geluidsregistratiesysteem van HD-kwaliteit. We zetten de dienst voor je op een USB- stick. Een opname vanuit de vaste camerapositie is kosteloos en behoort tot onze service.

Je hebt de mogelijkheid om opnames te laten maken van het afscheid, zonder afnameverplichting. Tot 30 dagen na de dienst bestaat de mogelijkheid de opname te bestellen. Indien je geen opname wenst, wordt de registratie na deze periode verwijderd. Wanneer je van deze mogelijkheid gebruik wil maken, geef dit in het gesprek met onze uitvaartverzorger aan en wij zorgen dat het wordt geregeld.*

De wet op de privacy staat ons alleen toe een opname te maken, wanneer hier expliciet toestemming voor is gegeven door de opdrachtgever.

Live meekijken

Het live uitzenden van het afscheid via internet stelt ook diegenen die niet bij het laatste afscheid aanwezig kunnen zijn, in staat dit toch mee te beleven. Familie of vrienden, bijvoorbeeld in het buitenland, kunnen het afscheid hierdoor op hetzelfde moment volgen.

Om een live verbinding tot stand te brengen, ontvang je een persoonlijke code die je hieronder kunt invullen om live mee te kijken.

 

Zipsfotografie2018051119105894

Livestream

Nabestaanden die niet bij de afscheidsdienst aanwezig kunnen zijn, hebben de mogelijkheid om via internet rechtstreeks (of achteraf) de dienst te volgen.

Dit veld is verplicht