Opname en live meekijken

Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om na een uitvaart, in alle rust de afscheidsdienst nog een keer terug te kijken omdat er video opnames worden gemaakt. Ook bestaat de mogelijkheid, dat nabestaanden die niet aanwezig kunnen zijn bij de dienst, live mee kunnen kijken.

Opnames

In de aula zaal kun je een geluids- en/ of beeldopname van het afscheid laten maken. De zaal is hiervoor uitgerust met een beeld- en geluidsregistratiesysteem van HD-kwaliteit. Wanneer je van deze mogelijkheid gebruik wil maken, geef dit in het gesprek met onze uitvaartverzorger aan en wij zorgen dat het wordt geregeld.*

De wet op de privacy staat ons alleen toe een opname te maken, wanneer hier expliciet toestemming voor is gegeven door de opdrachtgever.

Live meekijken

Het live uitzenden van het afscheid via internet stelt ook diegenen die niet bij het laatste afscheid aanwezig kunnen zijn, in staat dit toch mee te beleven. Familie of vrienden, bijvoorbeeld in het buitenland, kunnen het afscheid hierdoor op hetzelfde moment volgen.

Om een live verbinding tot stand te brengen, ontvang je een unieke (web)link of code die o.a. via email verspreid kan worden naar belangstellenden.