Livekijken

Mogelijkheden Beeld & Geluid

Zorg voor een blijvende herinnering door een afscheidsdienst op te nemen én zorg ervoor dat iemand die er niet bij kan zijn live mee kan kijken.

Lees meer

 


Opnames

In de aula kun je een geluids- en/ of beeldopname van het afscheid laten maken. De aula is hiervoor uitgerust met een beeld- en geluidsregistratiesysteem van HD-kwaliteit.

Je hebt de mogelijkheid om opnames te laten maken van het afscheid. Wanneer je van deze mogelijkheid gebruik wil maken, geef dit in het gesprek met onze uitvaartverzorger aan en wij zorgen dat het wordt geregeld.*

De wet op de privacy staat ons alleen toe een opname te maken, wanneer hier expliciet toestemming voor is gegeven door de opdrachtgever.

Online uitzenden van het afscheid

Het live uitzenden van het afscheid via internet stelt ook diegenen die niet bij het laatste afscheid aanwezig kunnen zijn, in staat dit toch mee te beleven. Familie of vrienden, bijvoorbeeld in het buitenland, kunnen het afscheid hierdoor op hetzelfde moment volgen.

Om een live verbinding tot stand te brengen, ontvang je een persoonlijke code die je hieronder kunt invullen om live mee te kijken.