De loopkoets

Na een dienst in de aula van Aerdehof kun je ervoor kiezen om de overledene met een loopkoets naar de laatste rustplaats te brengen.

 

Een waardig afscheid op een bijzondere manier

Bij afscheidslocatie Aerdehof begrijpen we dat het afscheid nemen van een geliefde een zeer persoonlijke aangelegenheid is. Elk detail is belangrijk, vooral de elementen die aansluiten bij het leven van de overledene. Een bijzondere manier om dit te verwezenlijken, is door te kiezen voor de loopkoets.

Na een dienst in Aerdehof kunnen nabestaanden de overledene in alle rust begeleiden naar zijn of haar laatste rustplaats. Het crematorium, de natuurbegraafplaats Venlo-Blerick en de Blerickse Begraafplaats bevinden zich op loopafstand, waardoor nabestaanden symbolisch en letterlijk zij aan zij met de overledene de laatste reis kunnen maken.

Aerdehof loopkoets 1
Aerdehof loopkoets 2
Aerdehof loopkoets 3

Dit ritueel van rust en eerbied biedt een waardevolle laatste wandeling, waarbij nabestaanden de mogelijkheid hebben om nog even heel dichtbij te zijn. Het geeft nabestaanden de gelegenheid om afscheid te nemen in hun eigen tempo, op een zachte en respectvolle manier eer te betonen aan hun geliefde.

Met aandacht voor elk detail zullen we samen met jou een persoonlijk en betekenisvol afscheid vormgeven. Onze loopkoets creëert een blijvende herinnering die troost biedt en je geliefde op een eervolle manier herdenkt.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over de loopkoets?
Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoonnummer: +31773874646
E-mail: info@aerdehof.nl